Al het nieuws rondom uw visum

Wilt u ook niet bij aankomst op de luchthaven in Turkije 1,5 uur wachten?
Vraagt u hier dan direct uw visum aan. Wij mailen dit naar u, uitprinten en op de luchthaven direct doorlopen naar paspoort controle. Uw vakantie kan dan direct beginnen.

Herkent u het volgende voorbeeld?
Bij aankomst staan reizigers direct klaar om sprintend vanuit een bus naar visum loket te rennen, om niet uren te wachten?
Als u, uw visum bij ons aanvraagt hoeft u dit niet meer mee te maken, u loopt lachend door naar paspoort controle.

Hieronder leest u wat ervaringen van reizigers die via ons hun visum hebben aangevraagd.

Reviews:

Ciska Peels:

Hartelijk dank voor deze fantastische service!

Familie Gerritsen:

Wij hebben ons reis geboekt naar Bodrum. Samen met ons gezin hebben we een fantastische vakantie gehad. Grote compliment richting VISA 4 TURKEY. Aardige medewerkers en een top service. Weken van te voren kregen wij ons visum per mail binnen, uitprinten en mijn pakket was gereed. Ik kan alle reizigers VISA 4 TURKEY aanraden.

Dirk Katoen:

Ik ga al jaren samen met mijn vrouw op vakantie naar Turkije, mijn reisorganisatie gaf ons mee dat we via www.visa4turkey.com ons visum aanvraag kunnen doen. Wij zijn nog behoorlijk ouderwets en werken niet veel met internet. Nadat we contact hebben gezocht hebben de medewerkers van visa 4 Turkey ons uitstekend geholpen. Ook deden ze niet moeilijk toen wij hulp vroegen bij het invullen van de gegevens. Nou dat vind ik pas klasse! Tegenwoordig gaat het allemaal zo snel en iedereen moet maar alles weten via internet. Voor ons is dat een fase wat te snel gaat. Daarom nogmaals grote complimenten voor zo’n klantvriendelijkheid. Ook medewerker Daan, bravo.

Detlev Lorree (België):

Ik heb geen creditcard nodig op uw site, geweldig. Ik kon met MisterCash snel en gratis mijn aanvraag doen in mijn eigen vertrouwde omgeving. MisterCash is hetzelfde als I-Deal wat jullie Hollanders gebruiken. Bedankt VISA 4 TURKEY.

Elsje van der Wal:

Wij vliegen 20 juni 2014 naar Turkije, heerlijk op vakantie. Ons reisorganisatie stuurt ons een mail, bedankt voor uw boeking en zoek het maar uit met uw visum. Dat is toch geen service voor je klanten!!! Via ons buren die al goede ervaringen hadden met organisatie visa4 Turkey kregen wij door dat we snel en gemakkelijk via www.visa4turkey.com visum kunnen aanvragen. Wij waren in veronderstelling dat je alleen maar met een creditcard kon betalen, maar dat klopt niet. Bij visa4 Turkey kan je gemakkelijk met I-Deal betalen en het is gratis. En binnen een paar uur hadden wij ons visum al binnen. Zelfs een medewerkster belde ons op of we alles in goede orde hadden ontvangen. Nou dat maak je niet veel mee. Ik heb veel organisaties meegemaakt in verschillende sectoren, maar dit verdient absoluut een GROOT compliment. Wij hebben al onze familie / vrienden en kennissen uw website aangeraden.

Michael en Liesbeth:

Net terug van onze heerlijk vakantie. Marmaris, lekker tot rust gekomen, heerlijk gegeten en weg van stress. Over stress gesproken. Bij aankomst op de luchthaven kwamen we niet bij van het lachen. Mensen gingen als een gek rennen om niet lang in een rij te staan voor het kopen van een visum. Wij liepen lekker rustig door naar paspoort controle, wij hadden ons visum al via VISA 4 TURKEY aangevraagd. Zwetend en vloekend stonden mensen in een lange rij te wachten. Wat een geniaal concept wat VISA 4 TURKEY aanbied. Overigens hadden we keurig per mail ons aanvragen binnen en was ons boeking compleet. Als u nog op vakantie gaat: 1 advies van ons: vraag uw visum aan via www.visa4turkey.com, scheelt u lang wachten en u lacht anderen uit!!

Magalie Respilieux (België):

Wat een gemak zeg, uw slogan: snel en gemakkelijk. 1,2,3 VISA 4 TURKEY, was het zeker waard. Ook voor reizigers uit België is dit een prachtig uitkomst. Bij aankomst niet gewacht, omdat wij onze visum al hadden aangevraagd via uw site. Wij liepen direct door naar koffer centrale. Bedankt voor uw geweldige service.

Vincent Lagerweij:

Top vakantie gehad in Antalya, wat een geweldig land is Turkije zeg, heerlijk eten en top weer! Ik begreep dat jullie hier in Nederland slecht weer hadden hahaha. Geintje mensen. Maar effe serieus. Als een organisatie iets goed doet, moet die ook een compliment krijgen. Wij gingen met 8 vrienden dus naar Antalya, bij aankomst, natuurlijk niet gewacht, want hadden onze visum documenten al binnen via VISA 4 TURKEY. Wat nog leuker was, alle mensen die dachten dat ze goedkoper uit waren om hun visum daar bij aankomst te kopen waren dus flink teleurgesteld, want het kost daar namelijk nu € 25 per persoon. Er was zelfs een meneer die flink ruzie aan het maken was, omdat hij dacht dat het € 15 euro was. Dit bleek verandert te zijn, dus wij hadden 2 keer een voordeel. 1: Wij hebben het voor € 22,50 per persoon via VISA 4 TURKEY aangevraagd en 2: wat we nog belangrijker vonden, we konden direct doorlopen, je moest is zien wat voor een rij er stond, mensen hebben zeker 2 uur moeten wachten, omdat er diverse vluchten tegelijk aankwamen. Mensen neem toch geen risico en boek je visum hier.

Marja de Groot e/v Hazenberg:

GEWELDIG GEWELDIG GEWELDIG, wat een gemak. Binnen een paar minuten gemakkelijk op uw site visum aanvragen ingediend. We kregen direct een mail binnen dat het in behandeling was. Zelfde dag al onze documenten binnen. Nou dat maak ik niet veel mee. Grote complimenten.

Tim en vriendengroep:

Top service van VISA 4 TURKEY. Op Schiphol zag ik een heel groot advertentie van VISA 4 TURKEY, toevallig week later ook bij een bushokje. Voelde direct vertrouwd aan, want je wilt geen gezeur als je op vakantie gaat. Direct naar www.visa4turkey.com gegaan en in goed overleg met vrienden heb ik alle 9 aanvragen in één keer ingediend. Binnen 2 dagen had ik in één mail 9 documenten binnen, uitprinten en uitgedeeld. Zo was iedereen verzekerd van een visum. Ons vakantie kan beginnennnnnnnnnnnn.

Mariette Verdonk (gezin met jonge kinderen):

Wij gaan eind juli met ons gezin met jonge kinderen naar Belek. Na een jaar keihard werken verheugen we ons enorm op ons vakantie. Ik moet een groot compliment geven aan een uitstekende snelle service richting VISA 4 TURKIJE. Wij hebben nog genoeg tijd, maar met vakantie moet je nooit een risico nemen. Ik dacht vraag direct voor mijn gezin alvast een visum aan, zodat ik dat al binnen heb. Nou mijn complimenten hoor. Heel makkelijk kon ik mijn aanvraag doen (alsof je een boek koopt via bol.com).
Kreeg direct al een mail binnen dat het in behandeling is en zelfde avond had ik mijn documenten al binnen. Terwijl ik mijn reispapieren amper binnen heb. Wat een service en zo snel. Nou mensen ga je op vakantie met jonge kinderen, doe het je zelf niet aan om bij aankomst op de luchthaven uren te wachten op een visum stickertje die ook nog duurder is. Huilende kinderen en ook nog eens warmte 30/35 graden. Vraag je visum hier aan en je loopt direct door naar paspoort controle. Wat wil je nog meer!!!!

Mevr. Bordat:

Wij hebben een stedentrip geboekt naar Istanbul. Samen met een groep van 20 personen. Aangezien er ook ouderen mee gingen was het niet handig om deze mensen lang te laten wachten op Airport Ataturk in Istanbul. Luchthaven is daar altijd zo druk en er komen zoveel vluchten tegelijk aan. Niet te doen. Om niet lang te wachten hadden wij van te voren al een mail verzonden naar info@visa4turkey.com . Ons vraag was of het mogelijk was om alle gegevens per mail te mailen, zodat medewerkers van VISA 4 TURKEY dit voor ons gingen regelen. Dit was geen enkel probleem, bij groepsreizen bleek dit namelijk te kunnen. Alle gegevens gemaild, en binnen een paar dagen hadden we alles binnen. Nou mijn grote complimenten. Bij aankomst direct naar paspoort controle en ons bus stond buiten al klaar. Grandioos, en een service die een 10 krijgt !!!

P. Bleeker:

Samen met mijn zoontje heb ik een mooie vakantie gehad. Via mijn reisorganisatie kreeg ik door dat ik zelf maar moest gaan uitzoeken hoe ik aan een visum kwam. Ik heb wel 3 keer gebeld dat ik er niet uit kwam bij zo’n ingewikkelde website van de Turkse overheid. Je kan daar namelijk alleen maar met een creditcard betalen en mijn Engels is ook niet best. Nou lekkere service zeg. Totdat een schooljuf van mijn zoontje mij attendeerde op VISA 4 TURKEY. Daar kan je namelijk gemakkelijk met I-Deal betalen en gewoon in het NEDERLANDS. We wonen toch in Nederland, waarom moet ik dan een website van Turkije bezoeken die ik ook niet begrijp. Meteen via www.visa4turkey.nl alles aangevraagd. Dat noem ik pas een service. 1 ding weet ik zeker, reisorganisatie waar ik mijn reis had geboekt, kan een hoop leren van de service die VISA 4 TURKEY laat zien.

Mitchell Doornebosch:

Kort maar krachtig, top service!! Ik moest zakelijk met 2 partners naar Istanbul reizen, maar hadden vergeten een visum aanvraag te doen. We hadden ook geen zin om daar te wachten. ( vanaf november kan je nergens meer in Turkije een visum kopen!!! ).
Onderweg naar Schiphol contact opgenomen met VISA 4 TURKEY. In de auto bellend met VISA 4 TURKEY heb ik alle gegevens doorgegeven. Bij aankomst op Schiphol stond een medewerker van VISA 4 TURKEY klaar met 3 documenten. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt, en absoluut een dikke compliment. Alsof ik een pizza had besteld. Hoofdkantoor van VISA 4 TURKEY bleek namelijk vlakbij SCHIPHOL te zijn. In het vervolg zal ik alle visum aanvragen namens ons bedrijf (wij vliegen jaarlijks heel veel naar Istanbul) via www.visa4turkey.com afhandelen.

Hans Koele:

Wat een gedoe zeg op website van Turkse overheid. Wat is dat voor een moeilijke site. Alles in het Engels of Spaans. Waarom niet gewoon in het NEDERLANDS !!!!! En ik kon alleen maar betalen met een creditcard, maar ik heb helemaal geen creditcard. Ik was ook behoorlijk pissig op mijn reisorganisatie. Die konden niets voor me betekenen. Maar wel blij zijn als ik mijn reis bij hun boek! Gelukkig kwam ik via een vriend van ons terecht op www.visa4turkey.nl . Nederlands bedrijf met een Nederlands site. Meteen ingevuld, betaald via I-Deal en hoppaaa in mijn mail binnen. Zo kan het dus ook. Complimenten mannen. Daar kunnen een hoop reisorganisaties wat van leren. Het lijkt me handig dat reisorganisaties alles via jullie laat doen, zodat klanten een geheel pakket krijgen, inclusief VISUM. Maar goed, ik vond het toch nodig om mijn mening te geven en VISA 4 TURKEY voor jullie een groot compliment. Klanten willen namelijk zo’n service en geen gedoe voor hun vakantie waar ze keihard dag en nacht voor hebben gewerkt.

Tinneke Blom:

Eigenwijs als ik ben dacht lekker goedkoop via website van de Turkse overheid een visum aan te vragen. Na 40 minuten dacht ik dat het gelukt was, ERROR, en nog een keer ERROR, gek werd ik ervan. Ik had een Creditcard geleend van mijn buurman, uiteindelijk niet gelukt. Ik baalde enorm en kon ook niemand bellen, toch nog een nummer gevonden, er stond een raar 0090 nummer. Ik bellen, ja geen NEDERLANDS praten. Gek werd ik ervan. Uiteindelijk toch weer gebeld met mijn reisburo, die gaf het advies om gewoon via een Nederlandse site aan te vragen, zo ben ik hier terecht gekomen. Binnen een paar minuten was ik klaar en betaald met mijn I-Deal. Volgende dag had ik mijn documenten binnen en ik kon weer blij zijn. Week later gaf mijn buurman aan dat er een bedrag is afgeschreven van 80 $ dollar via zijn creditcard. Dit kwam natuurlijk via website van de Turkse overheid met steeds ERROR ERROR ERROR. Stom van me, ik had gewoon meteen naar www.visa4turkey.com moeten komen en had mijn aanvraag daar meteen moeten doen. Ja ga nu maar achter je 80 dollar aan die je nooit meer terug krijgt. Bij VISA 4 TURKEY kan je altijd bellen en ze hebben hun hoofdkantoor vlakbij Schiphol. Nou mensen kan jullie alleen maar adviseren, neem geen risico’s voor je welverdiende vakantie en vraag je visum hier aan.