Hoe werkt het bestellen van een visum?

Stap 1: Selecteer het door u gewenste visum.

Selecteer via onze Homepage het door u gewenste visum. U kunt hier kiezen uit een spoedvisum dat binnen 24 uur wordt verstuurd. Dit visum kost € 42,50 vanwege de vereiste snelle doorlooptijd. Daarnaast kunt u kiezen voor een normaal visum. De prijs voor een normaal visum bedraagt € 39,50.

Stap 2: Vul alle gevraagde gegevens in.

Vul alle gevraagde gegevens volledig in. Het formulier dat u invult per visum dient u voor elke afzonderlijke persoon in te vullen. Let op dat u voor alle producten in uw winkelwagen deze gevraagde gegevens heeft ingevuld. Het is de verantwoordelijkheid van de aanvrager om deze gegevens correct en naar waarheid in te vullen. Visa 4 Turkey stuurt deze gegevens direct door naar de Turkse overheid om de levertijd te kunnen garanderen. U kunt deze gegevens dus niet meer wijzigen.

Wij adviseren u dus nogmaals om alle gegevens goed te controleren. Heeft u vragen over de aanvraag. Bekijk onze pagina met Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op via info@visa4turkey.com.

Stap 3: Reken af met het door u gewenste betaalsysteem.

Zodra u klaar bent met alle visums in te vullen gaat u naar afrekenen. Hier kunt u uw betaalgegevens invullen (let op bij gebruik van een creditcard moeten de gegevens van de pashouder ingevuld worden) en betalen met het door u gewenste betaalsysteem. Zodra u betaling bij Visa 4 Turkey binnen is zullen wij uw visum versturen.

Vraag aan

VRAAG VANDAAG NOG UW VISUM AAN.

Snel en makkelijk uw visum aanvragen bij Visa 4 Turkey

Vraag aan